Illustratiefoto.
Photo News Illustratiefoto.

Ziekenhuizen mogen vanaf 2 juni bezoek toelaten

Vanaf 2 juni is bezoek opnieuw mogelijk in de Belgische ziekenhuizen. Dat meldt VTM NIEUWS op basis van een brief die de FOD Volksgezondheid aan de ziekenhuizen heeft gestuurd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sinds de lockdown mogen ziekenhuispatiënten geen bezoek meer ontvangen. Maar vanaf 2 juni is bezoek weer mogelijk in de ziekenhuizen, dat staat in een brief van de FOD Volksgezondheid aan de ziekenhuizen die VTM NIEUWS kon inkijken. 

Let wel: de bezoekregeling mag soepeler, maar dat is geen verplichting. Elk ziekenhuis beslist zelf of een bezoekregeling mogelijk is. Bovendien kunnen er voorwaarden worden gesteld: bijvoorbeeld over het aantal bezoekers of welke patiënten al dan niet bezoek mogen ontvangen. Het is vooral belangrijk dat het bezoek veilig zou kunnen plaatsvinden. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer