Story

Zoon van Bart De Wever: “Jij bent gewoon een puber!”

Met de verkiezingen van mei in aantocht nemen de kinderen van politici het woord in Story. Deze week is het de beurt aan Simon en Liesbet, de twee jongste kinderen van Bart De Wever (N-VA).

Simon en Liesbet vertellen dat ze thuis weinig of nooit over politiek praten. Maar ze willen wel graag dat hun papa burgemeester van Antwerpen blijft. “Ik wil graag dat mijn papa burgemeester blijft omdat ik wil dat hij gelukkig is”, vertelt Liesbet. Ook Simon beaamt dat: “Ik zou bang zijn dat er veel veranderingen zouden komen en dan kunnen we ook niet meer in het stadhuis op bezoek komen.”

Liesbet is nog wat te jong, maar Simon begint stilaan te puberen. Dat zorgt soms voor wrevel met zijn vader. Bart stoort zich vooral aan het gamegedrag van zijn zoon. Maar Simon laat zich niet doen en zet zijn vader op zijn plaats.

Het volledige interview lees je in Story, vanaf morgen in de winkelrekken.

39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jennifer Peeters

    Niet vergeten dat die toffe kerel ons met een begrotingstekort van 8 miljard euro achterlaat hé!!!

  • Josée Horemans

    Ik vind het erg dat er mensen gaan zijn in Mei die zich door zo'n sentimentele "reclamestunt" als dit gesprek tussen Vader en Kinderen zich gaan laten beïnvloeden met hun stem op N-VA. Die even corrupt zijn dan de meeste andere partijen vooral links.

Lees meer