"2018 gaat geweldig zijn": Trumps luiden nieuwe jaar in met exclusief gala en Melania steelt de show

"We hebben een erg goede start genomen van een geweldig jaar", dixit Donald Trump. De Amerikaanse president vierde zoals steeds oudejaar met zijn familie en talrijke gasten in zijn privéclub op Mar-a-Lago in Florida. Op de rode loper was het Melania die alle aandacht naar zich toe zoog in een opvallende glitterjurk.

8 Donald Trump, Melania en zoon Barron komen toe in het Mar-a-Lago resort in Palm Beach, Florida
AFP Donald Trump, Melania en zoon Barron komen toe in het Mar-a-Lago resort in Palm Beach, Florida

Donald Trump houdt ervan om het nieuwe jaar in te luiden met een knaller van een feest en dat was dit jaar niet anders.

De president, zijn echtgenote en hun zoon Barron waren piekfijn uitgedost voor het exclusieve feest, dat zoals andere jaren plaatsvond in de balzaal van hun resort in Palm Beach. Melania straalde in een jurk van het modehuis Erdem ter waarde van 4.000 dollar (omgerekend 3.350 euro).

Ivanka Trump, haar man Jared en hun kinderen Arabella en Joseph waren eveneens van de partij.

8 Ivanka Trump en echtgenoot Jared Kushner met hun kinderen Joseph en Arabella.
REUTERS Ivanka Trump en echtgenoot Jared Kushner met hun kinderen Joseph en Arabella.

Op de rode loper sprak de president kort met journalisten. Hij beloofde dat 2018 een geweldig jaar zal worden. "De beurzen zullen blijven stijgen en nieuwe bedrijven zullen naar de VS komen", verklaarde hij.

Mensen die willen feestvieren met de president moeten wel in de buidel tasten. Een ticket voor de exclusieve party kost 750 dollar (omgerekend 625 euro). Maar dat houdt honderden gasten - veelal leden van de exclusieve club van het resort -niet tegen om aan het extravagante gala deel te nemen.

8
AP
8
REUTERS
8
AP
8
AFP
8
REUTERS
8
AP

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Van de Moortele

    Melania is gekleed als een Chinese heisa.Veel drukte om niets.

  • annie dupont

    200.000 dollar lidgeld per jaar en dan nog 750 dollar om in dat circus te mogen eten ... kassa kassa bij de trumps en zijn aandelen in de wapenindustrie zijn nog gestegen .

Lees meer