3 Lauren Sanchez.
Photo News Lauren Sanchez.

“Broer van Bezos’ maîtresse lekte de pikante berichtjes”

Het was de broer van Lauren Sánchez die het bezwarende materiaal over haar verhouding met Jeff Bezos lekte aan de National Enquirer. Dat meldden verscheidene bronnen aan de Daily Beast. De Amazonbaas en rijkste man ter wereld vermoedt dat uiteindelijk zelfs het Witte Huis achter de pikante onthullingen van Michael Sánchez zit. Die laatste zou connecties hebben met het kamp van president Trump.

Het is geen geheim dat miljardairs Donald Trump en Jeff Bezos geen al te beste vrienden zijn. Bezos is onder meer eigenaar van de Washington Post, een krant die Trump als de baarlijke vijand beschouwt. Trump had het ooit over de ‘Amazon Post’ en over ‘Jeff Bozo’, naar de in de VS bekende clown.

Bezos (54) had aangekondigd kosten noch moeite te sparen om te achterhalen wie de gênante informatie over zijn verhouding met tv-presentatrice Lauren Sánchez (49) had gelekt. Dat zou de broer van Bezos’ maîtresse zijn, Michael Sánchez. Blijkbaar kon hij de hand leggen op berichtjes van Bezos naar Sánchez als ‘Ik wil je ruiken, ik wil je inademen, ik wil je stevig vastpakken’. En zelfs op foto’s van de edele delen van de Amazon-miljardair. Hoe Sánchez daaraan kwam, is niet duidelijk. Geen van de bronnen van de Daily Beast beweerde dat hij de telefoon van zijn zus zou gehackt hebben.

3 Jeff Bezos met zijn ex-vrouw MacKenzie.
Photo News Jeff Bezos met zijn ex-vrouw MacKenzie.


Elkan Abramowitz, advocaat van de uitgever van de National Enquirer, bevestigt niet dat Michael Sánchez de onthuller was, maar houdt het bij een voor zowel Jeff Bezos als voor Lauren Sánchez “erg bekend” persoon.  Deze bron zou al zeven jaar lang betrouwbare informatie aan de tabloid doorgespeeld hebben. Abramowitz verklaarde ook dat de brief van de uitgever aan Bezos, waarin gedreigd werd met de publicatie van het ingezonden materiaal als de miljardair zijn speurtocht naar het lek niet zou stopzetten, helemaal geen criminele poging tot afpersing of chantage was.

3 Op 18 januari verscheen Bezos publiekelijk zonder zijn trouwring. Hij was 25 jaar getrouwd met MacKenzie Bezos.
Photo News Op 18 januari verscheen Bezos publiekelijk zonder zijn trouwring. Hij was 25 jaar getrouwd met MacKenzie Bezos.

Een aantal berichten werd vorige maand gepubliceerd, wat leidde tot de scheiding van Jeff Bezos en zijn echtgenote MacKenzie met wie hij 25 jaar getrouwd was. Het vermogen van Bezos wordt geschat op zo’n 125 miljard euro. Mogelijk zal ongeveer de helft daarvan naar MacKenzie gaan.

Volgens de Daily Beast blijkt uit documenten dat Michael Sánchez ervan overtuigd was dat de Enquirer  “met medeweten en met de goedkeuring van Trump” achter het smeuïge verhaal van Bezos ging. De jacht op de Amazon-CEO werd volgens Sánchez aangemoedigd door Republikeinen die rotsvast geloven in de haat die de Amazon-CEO zou koesteren voor de president. Een van de bronnen bevestigde dat er “Trumpaanhangers in de entourage van Sánchez zitten van wie minstens één in september vorig jaar op de hoogte was van de affaire”. De hele beschadingsoperatie zou politieke motieven hebben. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Erwin De Meyer

    Van je familie moet je het hebben.

Lees meer