"Nee!": Rutte zet Trump openlijk op zijn plaats

De Nederlandse premier Mark Rutte was gisteren op bezoek bij de Amerikaanse president Donald Trump en hij heeft daar voor commotie gezorgd. De twee hadden het onder meer over het handelsconflict tussen Europa en de VS. Rutte durfde het aan om de president op zijn plaats te zetten over de onderhandelingen met de Europese Unie.

Trump vertelde de pers over mogelijke oplossingen voor het handelsconflict. Volgens hem is het ook positief als er geen oplossing gevonden wordt. "Nee", kwam Rutte tussen. Hij sprak de Amerikaanse president tegen. "Het is niet positief. We moeten dit oplossen."

Photo News

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Karel Van Geel

    Wie is dat hollandertje? Wat heeft hij gedaan? Trump op zijn plaats gezet door nee te fluisteren wat een grapjas! Mensen zoals Rutte, Macron, Merkel enz. die de eigen bevolking niet kunnen beschermen en hun eigen land in chaos storten hebben ander wereldleiders zeker de les niet te spellen.

  • Serge Prat

    Amai, die Nederlanders toch met hunne grote mond toch. Hij durft nogal. LMAO, platte vijg ja.

Lees meer