Een de van ingeslagen vitrineruiten.
Keurslagerij Antonis Een de van ingeslagen vitrineruiten.

"Vlees is moord!" - Man klopt toonbank en etalage van Nederlandse slagerij in

In Veldhoven, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in de buurt van Eindhoven, heeft een onbekende man vrijdag zestien vitrineruiten en vier etalageruiten van een slagerij ingeslagen met een hamer. Hij riep daarbij "vlees is moord!".

"Iets voor zes uur kwam de man binnen", vertelt Mark Antonis van keurslagerij Antonis aan het Eindhovens Dagblad. "Hij begon meteen de vitrineramen in te slaan. Vervolgens vertrok hij naar buiten waar hij nog eens vier ruiten met de hamer bewerkte. Toen vluchtte hij weg op de fiets." Volgens de eigenaar van de slagerij keek de man verward uit zijn ogen en was hij niet aanspreekbaar.

"Zoiets als dit hebben we nog nooit meegemaakt", aldus Antonis nog. "Het is één grote ravage." Toch kon de zaak vandaag opnieuw opengaan, zo staat te lezen op de Facebookpagina van de slagerij. "Met behulp van onze geweldige medewerkers hebben wevrijdagavond nog al het stukgeslagen glas verwijderd uit onze vitrine. Alles wat in de vitrine lag moest helaas vernietigd worden. Om 6 uur vanochtend zijn we begonnen, zodat we om 9 uur onze trouwe klanten weer van een lekker stukje vlees konden voorzien." De slagerij bedankte ook nog iedereen voor de steunbetuigingen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees meer