De politie wil graag spreken met deze drie mannen na het zuurincident.
West Mercia Police De politie wil graag spreken met deze drie mannen na het zuurincident.

3-jarig Brits jongetje zwaargewond na zuuraanval

Een 3-jarig jongetje is zwaargewond geraakt na een zuuraanval in het Britse Worcester. Dat meldt de lokale politie vandaag. Hij ligt in het ziekenhuis met verwondingen aan zijn arm en zijn gezicht.

De zuuraanval op een kind gisterenmiddag in een winkel in Tallow Hill, Worcester, zorgt voor een schokgolf. Volgens de politie werd het knaapje "doelbewust aangevallen" met een bijtend product. Het motief is niet bekend. De driejarige raakte zwaargewond in het gezicht en aan een arm.

"Dit incident zal de lokale gemeenschap terecht shockeren", stelt hoofdcommissaris Mark Travis. "Ik wil iedereen verzekeren dat we een diepgaand onderzoek voeren om de verantwoordelijken te identificeren." Intussen is een 39-jarige man uit Wolverhampton opgepakt in verband met het incident. De politie is nog op zoek naar drie mannen "die mogelijk belangrijke informatie kunnen hebben voor het onderzoek".

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leo Duym

    In de supermarkt kun je zwavelzuur vrijelijk kopen in bussen van 1 liter. Stel dat een gek zo'n bus opent en leeg-zwiert over de hoofden van wie aan de kassa staat. Ik pleit al vele jaren voor een verbod op de vrije verkoop ervan. Alleen professionals (o.a. garagisten) mogen dat geregistreerd kunnen kopen. In de supermarkt liggen toch ook geen wapens waarmee je met één armbeweging tientallen mensen zwaar kunt verminken (doden).

  • david ceuppens

    Waar gaat da naar toe schandalig gewoon lafaards!!

Lees meer