2
ANP

Exclusief voor abonnees

Advocaat van kroongetuige tegen voortvluchtige drugsbaron vermoord: Nederland glijdt af tot maffiastaat

“Ik heb bloed nodig en niks anders.” Dat vertrouwde Ridouan Taghi toe aan een kompaan nadat hij een vermeende mol had laten liquideren. De meest gezochte crimineel van Nederland, die met niets ontziende wreedheid naar de top van de Mocromaffia klom, lijkt onverzadigbaar. Want na de moord op de volkomen onschuldige broer van een uit de biecht geklapte kroongetuige, is gisteren ook diens advocaat in koelen bloede neergelegd.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jenne Vergeer

    Na de drugs uit Nederland nu de criminele misdaad. Goe bezig.

  • Stefaan Leonaer

    Voor wie dacht dat Nederland het land is van alleen melk en honing... niet dus. Waar de Nederlanders goed in zijn is zichzelf en hun land veel mooier voorstellen dan de werkelijkheid. Wees gerust, in hun grootsteden is er evenveel criminaliteit dan bij ons of in de ons omringende landen.

Lees meer