2 Samuel Little maakte schetsen van zijn slachtoffers. De FBI hoopt op basis van de tekeningen de vrouwen te kunnen identificeren.
AP/Inzet: EPA Samuel Little maakte schetsen van zijn slachtoffers. De FBI hoopt op basis van de tekeningen de vrouwen te kunnen identificeren.

Amerikaanse gevangene bekent moord op liefst 93 vrouwen

De 79-jarige Samuel Little heeft opgebiecht meer dan 90 vrouwen te hebben vermoord. Eerder had hij al zestig slachtoffers opgebiecht.  Little is hiermee de dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis.

De man zit sinds 2012 een levenslange gevangenisstraf uit voor drie moorden. Voor de zomer werd hij in verband gebracht met 60 moorden, inmiddels heeft de bejaarde man de moord op 93 vrouwen bekend. De feiten vonden plaats tussen 1970 en 2005.

2 Little tekende zeker dertig van zijn slachtoffers.
EPA Little tekende zeker dertig van zijn slachtoffers.

Volgens de FBI zijn de bekentenissen van Little geloofwaardig, en zijn 50 verhalen van de seriemoordenaar al geverifieerd.

Little tekende zeker dertig van zijn slachtoffers, voornamelijk vrouwen die in de prostitutie zaten of drugsverslaafd waren. Hij wurgde de vrouwen. Bij veel sterfgevallen werd in eerste instantie gedacht dat het om een overdosis ging of om een ongeluk.

De FBI hoopt op basis van de schetsen
 de vrouwen te kunnen identificeren en een aantal cold cases op te kunnen lossen.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Loesje Vranken

    Die zal er nog wel een pak meer vermoord hebben aangezien zijn leeftijd nu. Zal wel begonnen zijn als 20tiger.Gefrustreerden die niks kunnen krijgen, gaan de vrouwen dan maar vermoorden.

  • dirk van melle

    Die heeft zijn best gedaan!

Lees meer