De Sea Food Whole Sale Market in Wuhan. "Door niet-gereglementeerde veehouderij-praktijken kan een zoönose (elke ziekte of infectie die van nature overdraagbaar is van gewervelde dieren op mensen, red.) zoals H5N1 in de veestapel circuleren."
SCMP De Sea Food Whole Sale Market in Wuhan. "Door niet-gereglementeerde veehouderij-praktijken kan een zoönose (elke ziekte of infectie die van nature overdraagbaar is van gewervelde dieren op mensen, red.) zoals H5N1 in de veestapel circuleren."

Exclusief voor abonnees

Amerikaanse inlichtingendienst voorspelde corona-epidemie al in 2008 tot in kleinste detail

Wat ons dezer dagen overkomt, stond in 2008 al gedetailleerd beschreven op pagina 75 van een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst National Intelligence Council (NIC). “Elke paar maanden zullen er golven van nieuwe gevallen optreden. In het ergste geval zullen tientallen tot honderden miljoenen Amerikanen in de VS ziek worden”, luidt de voorspelling van 12 jaar geleden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

44 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maurice Verheyen

    Het wordt tijd dat Europa ook gezondheidszorg als bevoegdheid krijgt. Nu is het een zootje met alle gevolgen van dien. Het zo verguisde Duitsland van Merken scoort nog het beste.

  • Jos Vandenbergh

    Omdat dit te voorspellen moet je geen studie door duizenden in de CIA laten gebeuren .Met een beetje gezond verstand weet je dat dit misschien de eerste pandemie is sinds de Spaanse griep maar zal spijtig genoeg zeker niet de laatste zijn in deze global world.

Lees meer