(Illustratiefoto)
iStock (Illustratiefoto)

Amerikaanse vader schiet kapper neer na ruzie over knipbeurt 13-jarige zoon

Een bezoek aan de kapper is afgelopen weekend uitgedraaid op een schietpartij vlak bij Houston, in de Amerikaanse staat Texas. De vader van een 13-jarige jongen opende het vuur op de kapper na een discussie over de knipbeurt bij zijn zoon, meldt CNN.

Volgens de politie van Harris County werd de coiffeur zaterdagnamiddag rond 17 uur neergeschoten door een klant in Katy, een stad ten westen van Houston. De verdachte is de vader van een 13-jarige jongen. Hij sloeg na de feiten op de vlucht en wordt actief opgespoord, aldus Amerikaanse media.

Ruzie

Na de knipbeurt verliet de vader de zaak, maar iets later keerde hij terug. Het haar van de tiener werd gratis bijgeknipt, waarna er alsnog een woordenwisseling ontstond tussen de vader en de kapper, zegt Wallace Wyatt van de politie van Harris County op basis van getuigenissen.

De vader haalde een wapen boven en schoot de kapper neer. Het is niet bekend hoe ernstig de man gewond raakte, maar volgens CNN is zijn toestand stabiel en zal hij het overleven. Het slachtoffer is opgenomen in een ziekenhuis in Houston.

Spoorloos

“Dit is een van de ergste zaken die ik al heb meegemaakt”, verklaarde Wyatt aan de lokale tv-zender KPRC. Onrustwekkend is vooral dat de man het vuur opende in het gezelschap van diens zoon, aldus nog de agent. De vader sloeg na de feiten op de vlucht en wordt nog steeds gezocht.

Volgens de politie van Harris County is de verdachte een zwarte man, die zich mogelijk verplaatst in een grijze Honda Accord.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Fabry

    Was het haar te kort geknipt misschien?

Lees meer