3
Queensland Police

Aussie wil kakkerlakken doden maar blaast zijn keuken op

Een Australiër uit Mount Isa in Queensland ging de kakkerlakken in zijn woning te lijf met een insectenspray en een aansteker. Dat bleek geen goed idee. De man blies zijn eigen keuken op en raakte daarbij zelf gewond.

De hulpdiensten kregen gisteravond rond 20 uur een noodoproep binnen voor een huis in Mount Isa in de Australische outback. De bewoner bleek snijwonden aan handen en hoofd te hebben. Volgens de politie zou hij een busje insectenspray aangestoken hebben om het zo als vlammenwerper te gebruiken in zijn strijd tegen de kakkerlakken in het huis. Zijn 'kakkerlakkenbom' was geen succes. Een "kwalijke ontploffing" volgde, aldus de politie.

Het slachtoffer werd eerst ter plaatse verzorgd en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De andere aanwezigen in het huis bleven ongedeerd.

3
Queensland Police
3
Queensland Police

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fons Billen

    en zijn ze weg , prima zo !

Lees meer