Meteen na de klap vlogen beide voertuigen in brand.
Screenshot France3 Meteen na de klap vlogen beide voertuigen in brand.

Belg (54) sterft in brandende auto bij crash aan Franse péage

Een 54-jarige Belg is om het leven gekomen toen zijn auto in brand vloog bij een botsing aan een péage in Frankrijk. Ook de wagen waarop hij was ingereden, vloog in brand. De twee inzittenden van die auto konden hun voertuig wel tijdig verlaten.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond omstreeks 21.30 uur aan de péage van Courcy op de A26 in de buurt van de stad Reims. Het dodelijke slachtoffer is volgens L’Union een Belg van 54 jaar die al enkele jaren in Reims woonde. Hij zou werken als zelfstandige verpleger en keerde net naar huis van zijn job toen hij aan de péage inreed op een stilstaande wagen. 

Meteen na de klap vlogen beide voertuigen in brand. De inzittenden van de aangereden wagen konden op eigen kracht uit hun wagen kruipen en raakten slechts lichtgewond. De Belg overleed ter plaatse in zijn brandende wagen.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christel Smet

    Mijn deelneming

  • zina riffia

    Ocharme zo erg. Rip. En heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Lees meer