De brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten.
getty De brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten.

Belg (57) komt om bij ongeval met quad in Frankrijk

Een 57-jarige Belg is vanmiddag omgekomen na een ongeval met een quad in het Franse departement Hautes-Alpes. Dat melden lokale media. Volgens de krant Dauphiné Libéré gebeurde het ongeval rond 14.45 uur in Sachas, in Saint-Martin-de-Queyrières, op ongeveer 10 km van Briançon, in het zuidoosten van het land.

Volgens diezelfde krant waren drie mensen op weg met een quad toen het ongeval gebeurde. De vijftiger verloor om een nog onbekende reden de controle over zijn stuur. 

Het waren wandelaars die de hulpdiensten verwittigden. De brandweer en politie kwamen ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. De Franse politie heeft een onderzoek geopend om te achterhalen wat het ongeval heeft veroorzaakt. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer