De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko.
Shutterstock De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko.

Belg in Marokko met mes aangevallen door bedelaar aan wie hij geen aalmoes gaf

In Marokko is een Belgische toerist met een mes aangevallen door een agressieve bedelaar aan wie hij geen aalmoes had gegeven. De Belg raakte gewond aan zijn neus.

Het nieuws werd volgens lokale media gisteren gemeld door de politie. De feiten speelden zich af in Agadir, een havenstad met bijna 700.000 inwoners aan de westkust van Marokko. De dader zou een man met psychische problemen zijn. Hij werd gearresteerd en nadien geïnterneerd in een psychiatrisch ziekenhuis. De Belg werd met een neuswonde naar het ziekenhuis gebracht. 

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maria Henkens

    Ik ben een blonde vrouw maar wel niet blont , ik gedraag mij overall goed maar in Marokko word ik aangeraakt en nageroepen ik ben thans 65j en geen dun blontje. Heb al vaak de Marokkaanse mannen op hun gedrag moeten wijzen en ik merk dat ze steeds agressiever worden, volgens de echte Marokkanen zijn dat soort mannen allemaal Europese Marokkanen.

  • luc Colin

    Hier is bedelen niet nodig zetten ze gewoon op hun bankrekening eten gaan ze gratis halen in voedselbanken en delen het dan verder aan de ganse familie uit, wat zijn wij Belgen toch smeerlappen he.

Lees meer