4 Illustratiebeeld
Getty Images Illustratiebeeld

Exclusief voor abonnees

België praat met buurlanden over ‘reisbubbel’, maar ook deze grenzen gaan wellicht open

Minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin (MR) heeft de voorbije dagen intensief overlegd met zijn Franse, Nederlandse, Duitse en Luxemburgse collega’s over een graduele opheffing van de beperkingen aan de gemeenschappelijke grenzen. Toerisme lijkt dan in de eerste plaats in de buurlanden mogelijk. Ook elders in Europa wordt druk overlegd over het openen van grenzen. Een overzicht.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

115 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ben Verschuren

    De scholen open doen voor een paar resterende weken, eerst met 10 leerlingen, dan 14 en nu maakt het niet meer uit! De regels voorzichtig afbouwen noemt men dat, welke regels zijn er nog is een betere vraag? Volgens mij is iedereen immuun want bijna niemand draagt een masker, een tweede golf is bij deze onvermeidelijk!

  • Gianfranco Canalis

    De tijd zal wel raad brengen en degenen die naar de goede raad van de virologen luisteren zijn degenen die het minst te vrezen hebben . Voor wie het nog niet goed begrijpt zijn degenen die denken dat ze onaanraakbaar zijn de gevaarlijkste virussen.

Lees meer