Illustratiebeeld.
getty Illustratiebeeld.

Belgische jongeman komt om bij zwaar verkeersongeval in Frankrijk

Een jonge Belgische automobilist is gisteren rond 10 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het noorden van Frankrijk. Dat berichten Franse media. 

Het ongeval gebeurde in Bas-Lieu, bij Avesnes-sur-Helpe. De bestuurder, een jongeman van een jaar of twintig, raakte van de weg af en botste waarschijnlijk aan hoge snelheid tegen de muur van een restaurant. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was het slachtoffer al overleden. Volgens de krant La Voix du Nord waren er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Van de auto bleef bijna niets meer over.

Sudpresse weet te melden dat het slachtoffer afkomstig was van Sivry-Rance in de provincie Henegouwen. Hij liep school aan het college Saint-Joseph in Chimay.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer