De vrouw liep over dit plein aan het station van Napels toen ze onwel werd.
RV De vrouw liep over dit plein aan het station van Napels toen ze onwel werd.

Belgische toeriste (57) stuikt in elkaar op druk plein in centrum Napels en sterft

Een Belgische toeriste (57) is plots gestorven in de Zuid-Italiaanse stad Napels. De vrouw stuikte in elkaar op het Piazza Giuseppe Garibaldi, een van de drukste pleinen van de stad, en werd kort nadat ze in het ziekenhuis was aangekomen doodverklaard. Er zal een lijkschouwing worden uitgevoerd om te achterhalen waardoor ze overleed.

De Belgische vrouw liep volgens Italiaanse media zaterdag met haar twee kinderen over het plein aan het drukke centraal station van Napels, toen ze plots op de grond viel en geen teken van leven meer gaf.

Tevergeefs

Enkele agenten die in de buurt waren, verwittigden meteen de hulpdiensten. De vrouw kreeg de eerste zorgen en werd meteen overgebracht naar het Loreto Mareziekenhuis, maar alle hulp was tevergeefs. Kort na haar aankomst daar, werd de vrouw doodverklaard.


Het Openbaar Ministerie in Napels heeft gevraagd om een autopsie uit te voeren op het lichaam van de Belgische toeriste om te weten te komen waardoor ze zo plots stierf. Het zou vermoedelijk gaan om een hartaanval of een hersenbloeding.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivan Willems

    Vind ik zo erg. Mijn medeleven betuig ik voor familie en vrienden.

  • Christophe Heyndrickx

    Zo erg... zo zie je maar dat je moet genieten van elke dag ... LEEF !

Lees meer