Google Street View

Beveiliger van Nederlands shoppingcentrum beticht 15-jarig meisje van winkeldiefstal en verkracht haar daarna

Een 34-jarige beveiliger van winkelcentrum De Aarhof in het Nederlandse Alphen aan den Rijn wordt verdacht van het verkrachten van een 15-jarig meisje. Ook zij zou werkzaam zijn bij het winkelcentrum. 

Volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) beschuldigde de man het slachtoffer van winkeldiefstal en wilde hij haar hierover na werktijd op kantoor spreken. De beveiliger zou hebben gezegd dat hij “anders de politie zou inschakelen en ervoor zorgen dat zij haar baan zou kwijtraken”. 

Volgens de aanklacht zou de man vervolgens de deur van het kantoor op slot hebben gedaan. Hierna zou hij het meisje hebben opgedragen hem een massage te geven, anders “zou een toegangsverbod tot het winkelcentrum volgen”. 

Vanaf dat moment heeft de man volgens het OM het meisje betast, gezoend en aan haar haren naar de wc getrokken, waar de verkrachting zou hebben plaatsgevonden. 

Het gerecht rekent hem, naast verkrachting, ook aan dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn positie als beveiliger en het overwicht dat hij heeft gehad op het meisje vanwege het leeftijdsverschil. De zaak komt dinsdag voor de rechter.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joris Praet

    Normale mensen, Leon? Normaal is subjectief. Elke beschuldiging dient kritisch bekeken te worden. Onschuldig tot de schuld is bewezen, weet u wel?

  • Liza Robyn

    Mooi gezegd Leon!

Lees meer