Boris Johnson zou geld en gunsten toegeschoven hebben aan Jennifer Arcuri met wie hij meer dan bevriend geweest zou zijn.
AFP Boris Johnson zou geld en gunsten toegeschoven hebben aan Jennifer Arcuri met wie hij meer dan bevriend geweest zou zijn.

Exclusief voor abonnees

Boris Johnson krijgt schandaal bovenop zijn brexitperikelen

Britse premier zou in zijn tijd als burgemeester overheidsgeld naar intieme vriendin hebben doorgesluisd

Boris Johnson heeft er nog een kopzorg bij — naast de vraag hoe hij zijn land van Europa losgescheurd krijgt. De krant The Times heeft immers onthuld hoe hij als Londens burgemeester geld en gunsten toeschoof aan een onderneemster met wie hij meer dan bevriend zou zijn geweest.

Jennifer Arcuri (34) stamt uit Californië, waar ze als prille twintiger aan de bak probeerde te geraken in de showbusiness. Maar veel verder dan een handvol rollen in al lang vergeten B-films en wat modellenwerk kwam ze daar niet. Na een tussenstop als manager van een sushi-restaurant in Morro Bay — een kustplaats die haar grootste faam te danken heeft aan het feit dat de Nemo-sequel ‘Finding Dory’ zich daar afgespeeld zou hebben — verkaste ze in 2011 dan maar naar Engeland.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer