Boris Johnson zou geld en gunsten toegeschoven hebben aan Jennifer Arcuri met wie hij meer dan bevriend geweest zou zijn.
AFP Boris Johnson zou geld en gunsten toegeschoven hebben aan Jennifer Arcuri met wie hij meer dan bevriend geweest zou zijn.

Exclusief voor abonnees

Boris Johnson krijgt schandaal bovenop zijn brexitperikelen

Britse premier zou in zijn tijd als burgemeester overheidsgeld naar intieme vriendin hebben doorgesluisd

Boris Johnson heeft er nog een kopzorg bij — naast de vraag hoe hij zijn land van Europa losgescheurd krijgt. De krant The Times heeft immers onthuld hoe hij als Londens burgemeester geld en gunsten toeschoof aan een onderneemster met wie hij meer dan bevriend zou zijn geweest.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Jennifer Arcuri (34) stamt uit Californië, waar ze als prille twintiger aan de bak probeerde te geraken in de showbusiness. Maar veel verder dan een handvol rollen in al lang vergeten B-films en wat modellenwerk kwam ze daar niet. Na een tussenstop als manager van een sushi-restaurant in Morro Bay — een kustplaats die haar grootste faam te danken heeft aan het feit dat de Nemo-sequel ‘Finding Dory’ zich daar afgespeeld zou hebben — verkaste ze in 2011 dan maar naar Engeland.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Diane Bernaerts

    Het feit dat hij weigert om op die vragen te antwoorden en het ook niet ontkent, zegt al genoeg!

  • Raoul Rouma

    Maar de argumenten van zijn vriendin mogen er dan ook wel zijn!

Lees meer