5 Robin van O. spendeerde veel tijd in ons land nadat hij te horen kreeg dat hij op de dodenlijst stond van Ridouan Taghi.
Landelijke Politie/AD/HR Robin van O. spendeerde veel tijd in ons land nadat hij te horen kreeg dat hij op de dodenlijst stond van Ridouan Taghi.

Exclusief voor abonnees

Brein achter martelkamer met tandartsstoel spendeerde veel tijd in België

De hoofdverdachte in de zaak van de onderwereldgevangenis met martelkamer in een zeecontainer in Wouwse Plantage (Roosendaal), verbleef ook vaak in ons land. Robin van O. (40) stond op de dodenlijst van Ridouan Taghi. Toen hij dat te horen kreeg, verliet hij zijn thuisstad Utrecht en bracht veel tijd in België door.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bon Janssens

    Zolang duizenden drugs blijven gebruiken zal de invoer, handel en criminaliteit er rond niet verdwijnen. Wordt er iemand opgepakt staan er drie andere klaar om zijn lucratief jobke over te nemen. Dweilen met de kraan open.

  • bart herbots

    Al dat gespuis oppakken en zwaar straffen . In nederland en belgie is veel te laks tegenoverstaan van drugdealers en hun entourage. Minimum straffen van 10 jaar zijn wenselijk en verbeurt verklaring van alle eigendommen en geld

Lees meer