2 Louise Smith.
RV Louise Smith.

Brits meisje dertien dagen vermist, familie vreest het ergste nu politie lichaam gevonden heeft

In de zoektocht naar een vermist Brits meisje (16) heeft de politie in een bosrijk gebied een lichaam gevonden. Verder onderzoek moet nu uitwijzen of het werkelijk om Louise Smith gaat. Haar familie werd op de hoogte gebracht van de ontdekking en krijgt psychologische ondersteuning. Het gevonden slachtoffer is in verdachte omstandigheden om het leven gekomen.

Smith verdween dertien dagen geleden in Hamant. Tegen haar familie had ze gezegd dat ze even een vriendin ging bezoeken. Binnen een uurtje zou ze terug zijn, want haar vriend zou het weekend met haar komen doorbrengen. De politie gaf beelden vrij van een bewakingscamera die haar de dag ervoor filmde in een Tesco-winkel. 

2 Louise Smith op de bewakingscamera.
Hampshire Police Louise Smith op de bewakingscamera.

Een man en een vrouw werden vorige vrijdag gearresteerd op verdenking van kidnapping, maar zijn intussen weer vrijgelaten op borg. Het laatste gsm-spoor leidde naar een skatepark, twee uur later zou haar telefoon uitgeschakeld worden. Heel wat vrijwilligers zochten de voorbije dagen naar Smith, de angst slaat hen nu om het hart.

“We beseffen dat deze vreselijke vondst voor een schokgolf zorgt in onze gemeenschap”, stelt politiechef Scott Mackechnie. “We werken de klok rond om te achterhalen wat hier gebeurd is.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer