EPA

Brits parlement stemt brexitakkoord van May voor derde keer weg, maar May wil niet opgeven

Het Britse parlement heeft het brexitakkoord van premier Theresa May vanmiddag, op de dag waarop het Verenigd Koninkrijk de EU had moeten verlaten, voor de derde keer verworpen. Allicht zullen de Britten in mei daardoor opnieuw moeten meestemmen met de Europese verkiezingen, en komt er lang uitstel voor de brexit. Herlees hier de ontwikkelingen van de dag.

20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Bonacasa

    Peter Janssen, wel vreemd dat iedereen het er over eens is dat uit een eenheidsmarkt van 700 miljoen mensen stappen om een kleine markt te worden economische zelfmoord is. De kost van de Brexit is nu al rond de 2000 pond per familie en bij een no-deal jaarlijks nog eens een heel aantal jaren minstens 1000 pond.

  • Erwin Van Roy

    Peter waar waren die 17 miljoen dan. Niet op straat. En wat gaat u mening zijn als de brexit niet zou gaan zoals u en veel andere hopen. En het is niet 1 miljoen maar 16 miljoen. En het is niet de meerderheid dat voor of tegen is want 30% heeft niet gaan stemmen

Lees meer