De moeder van Michelle schrijft op sociale media dat ze "vleugels heeft gekregen en naar haar kindjes is gegaan".
Sandra Lever Facebook De moeder van Michelle schrijft op sociale media dat ze "vleugels heeft gekregen en naar haar kindjes is gegaan".

Britse mama die vier kinderen verloor bij brandstichting, nu zelf overleden

De Britse Michelle Pearson (37), die vier van haar vijf kinderen verloor door opzettelijke brandstichting in het Britse Walkden, is nu zelf ook overleden. Michelle liep ernstige brandwonden op toen haar huis op die fatale decembernacht plots met brandbommen werd bestookt. Na 4 maanden in een kunstmatige coma vernam ze dat vier van haar kinderen de vuurzee niet hadden overleefd.

De aanval op het huis van de familie in de buurt van Manchester vond eind 2017 plaats. Aanleiding voor de brandstichting zou een banale ruzie met een jongen uit het gezin zijn geweest. De twee mannelijke daders waren onder invloed van cocaïne en alcohol. Ze werden samen met nog een vrouwelijke handlanger inmiddels veroordeeld tot lange gevangenisstraffen.

Michelle Pearson verloor bij de aanval vier kinderen: Demi (15), Brandon (8), Lacie (7) en Lia (3). Zoon Kyle (16) overleefde het drama. Terwijl haar huis in lichterlaaie stond, gilde de moeder volgens een getuige de longen uit haar lijf. “Niet de kinderen!” 

Toen Michelle, die zelf zware brandwonden opliep, maanden later uit een kunstmatige coma ontwaakte, hoorde ze over de dood van haar zoon en dochters. 
De moeder van Michelle, Sandra Lever, zei eerder dat haar dochter door de ernst van haar verwondingen en de zware medicatie in het begin steeds vergat dat haar kinderen waren overleden. "Ze vroeg er iedere dag naar. Bleef het maar vergeten en vergeten. Het duurde zo’n zes weken voordat het echt tot haar doordrong.” 

De doodsoorzaak van de Britse is niet bekendgemaakt, maar in juni had haar familie wel laten weten dat het steeds slechter ging met de gezondheid van de nog steeds vechtende Michelle. Haar moeder schrijft nu op sociale media dat ze "vleugels heeft gekregen en naar haar kindjes is gegaan".

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Buckens

    RIP. Hopelijk wordt Kyle heel goed opgevangen en begeleid anders vrees ik het ergste na dergelijk trauma.

  • luc vanessa

    dat mensen dit mekaar kunnen aandoen ! ze levenslang opsluiten en sleutel weggooien ! R.I.P

Lees meer