5 Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland)
RV Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland)

Exclusief voor abonnees

Buren getuigen na familiedrama met Belgisch gezin in Zwitserland: "Twee Porsches, reizen, een goede job, ze leken alles te hebben”

Het Belgische gezin V. had alles: dure sportwagens voor de deur, een goedbetaalde baan in Zwitserland en niets dan zonnige vakantiefoto's op sociale media. Achter gesloten deuren vond er de voorbije week een gezinsdrama plaats. Maandagavond vond de politie de lichamen van Michaël, Agnes en hun zoon Ryan (13). Ze waren al dagen dood.

Onaangeraakte kleren die dagenlang aan de lijn bleef hangen, maakten buren van het Waalse gezin in het Zwitserse dorpje Apples bezorgd. “Zelfs zaterdag, toen het stortregende, pakte niemand de kleren binnen. Toen dachten we al: hier klopt iets niet”, zegt een buurvrouw aan de Zwitserse nieuwssite 20minutes. De dagen na de regenbui bleef het onafgebroken stil in en rond het huis van het Belgische gezin V. De blauwe mountainbike bleef onaangeroerd voor de deur staan.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anneke Braem

    gelukkig zijn moet je zelf maken, heeft niks met centen of aan ziens te maken alleen met u zelf

  • PETER VANDAELE

    De regering heeft geld nodig. Voer een eigenwoningforfait in zoals in Nederland. Je bent eigenaar of toekomstige eigenaar een een woning, wel de waarde van je huis wordt verrekend bij je inkomen bij de belastingaangifte. Daarop betaal je dan belastingen, wie klein woont zal niet worden getroffen door deze regel, wie een villa heeft zal moeten betalen, ik heb geen huis , geen schulden maar dit mogen ze van mij zo snel mogelijk invoeren.

Lees meer