Burgemeester Darlene Bradley van Davenport.
RV Burgemeester Darlene Bradley van Davenport.

Burgemeester parkeert met invalidenkaart van overleden vrouw

De Amerikaanse politie heeft een burgemeester van een plaats in de staat Florida gearresteerd die gebruik maakte van een parkeerkaart van een overleden gehandicapte vrouw. Daarmee stond zij op parkeerplaatsen waar ze normaal niet mag staan.

Het gaat om burgemeester Darlene Bradley van Davenport, ten zuidwesten van Orlando, aldus Amerikaanse media. De politie kreeg informatie van getuigen en besloot haar te volgen. Zo werd op video vastgelegd dat Bradley haar auto voor de deur van het stadhuis op een invalidenparkeerplaats neerzet waarna ze naar binnen wandelt.

Uit onderzoek bleek dat ze de invalidenkaart van een vrouw gebruikte die al in 2012 was overleden. De politie heeft haar in staat van beschuldiging gesteld vanwege onder andere misbruik van de identiteit van een overleden persoon. Ze is inmiddels op borgtocht vrij.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

    De directeuren en consoorten vinden dat zij recht hebben op een eigen parkingplaats ! De rest , de werkers moeten hun plan trekken . Waarom is dit zo ? Zijn zij zo veel meer ?

  • Don Tessers

    Direct uit ambt zetten.

Lees meer