5 Kam McLeod en Bryer Schmegelsky.
REUTERS Kam McLeod en Bryer Schmegelsky.

Canadese politie rondt autopsies op gevonden lichamen af

De Canadese politie heeft laten weten dat de autopsies voltooid zijn op de twee lichamen die woensdag in de wildernis van Noord-Manitoba gevonden zijn. De resultaten zullen naar verwachting maandag lokale tijd worden vrijgegeven. 

Na een dagenlange klopjacht vond de Canadese politie afgelopen woensdag twee lichamen in het afgelegen noorden van Manitoba. Het gaat vrijwel zeker om de stoffelijke resten van Kam McLeod en Bryer Schmegelsky, de twee Canadese tieners die twee weken lang werden gezocht voor drievoudige moord. “De zoektocht is voorbij", tweette de Canadese politie na de vondst van de twee lichamen.

lees verder onder de tweet:

Formaliteiten

Een woordvoerder van de Manitoba RCMP, Sgt. Paul Manaigre, laat nu aan de Canadese zender CBC weten dat de resultaten van de autopsies nog niet openbaar gemaakt kunnen worden voordat er nog enkele formaliteiten in orde gebracht zijn. De politie verwacht op maandag (lokale tijd) de resultaten wel aan te kunnen kondigen.

De tieners Kam McLeod en Bryer Schmegelsky werden verdacht van de moord op drie mensen in British Columbia. De slachtoffers waren een stel toeristen - de Australiër Lucas Fowler (23) en zijn Amerikaanse vriendin Chynna Deese (24) - en een 64-jarige Canadese professor, Leonard Dyck. De moorden werden gepleegd tussen 14 en 19 juli. 

5 Chynna Deese, 24, uit Charlotte, North Carolina en haar Australische vriend Lucas Fowler (23).
REUTERS Chynna Deese, 24, uit Charlotte, North Carolina en haar Australische vriend Lucas Fowler (23).
5 Een van de laatste beelden van het koppel Amerikaans-Australische koppel.
REUTERS Een van de laatste beelden van het koppel Amerikaans-Australische koppel.
5 De Canadese professor Leonard Dyck.
EPA De Canadese professor Leonard Dyck.
5 Kam McLeod en Bryer Schmegelsky.
REUTERS Kam McLeod en Bryer Schmegelsky.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer