3 Ziekenhuizen in Houston, Texas, kunnen de toestroom van coronapatiënten amper aan. Er moeten hardes keuzes worden gemaakt wie gered wordt.
Foto Mark Felix / AFP Ziekenhuizen in Houston, Texas, kunnen de toestroom van coronapatiënten amper aan. Er moeten hardes keuzes worden gemaakt wie gered wordt.

Exclusief voor abonnees

Corona wil maar niet wijken in de VS, met nieuwe pieken in het zuiden terwijl Trump doet alsof er niets aan de hand is

In het zuiden van de Verenigde Staten woekert de corona-epidemie zonder al te veel beperkingen door. President Trump probeert zoveel mogelijk te doen alsof er niets aan de hand is. 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean Vangronsvelt

    De leugens van de media lopen de spuigaten uit.

  • Willy CAUBERGS

    Beste media en op welke uitspraak van Trump maken jullie deze conclusie ?? Per hoofd doen wij het in België nog altijd veel slechter waarom hoor ik dan hier niet dat bv koning Filip nog altijd doet of er niets aan de hand is , kijk de media eens na de laatste maanden hier waren virologen dat spraken van geen paniek het is maar één griepje of mondmasker niet nodig zoals vooral onze linkse viroloog Van Ranst met een uitgestreken gezicht op elk media kanaal dat hij kon gebruiken .

Lees meer