videostill

De angst slaat deze vader om het hart. Dan wordt zijn ergste nachtmerrie realiteit

Oscar draagt al 32 jaar liefdevol zorg voor zijn zoon Valentine. De schok is dan ook enorm groot wanneer op tv blijkt dat niets is wat het lijkt.

Beide heren verschijnen zij aan zij in het populaire Britse tv-programma 'The Jeremy Kyle Show'. Daar zou een grote onthulling volgen nadat de Nigeriaanse moeder van Valentine plots over de telefoon had verkondigd dat Oscar niet zijn vader was.

Zowel Oscar als Valentine zijn verbijsterd door dit nieuws. Maar Oscar blijft er vertrouwen in houden dat hij de echte vader is.

Bij de bekendmaking van de DNA-resultaten is de man helemaal van de kaart. Begrijpelijk ook, zijn ergste nachtmerrie is immers realiteit geworden. "Er is 0 procent kans dat jij de vader bent", klinkt het meedogenloos uit de mond van de presentator.

Een ongemeen zware klap voor Oscar die Valentine uit Nigeria liet overkomen zodat hij school kon lopen in het Verenigd Koninkrijk.

Het tafereel heeft de kijkers naar de keel gegrepen. "Mijn hart breekt voor deze man. Geef hem een knuffel", klonk het onder meer op Twitter.

Lees meer