De luchthaven van Madrid
Photo News De luchthaven van Madrid

Directe vluchten uit Italië weer welkom in Spanje

Spanje laat directe vluchten uit Italië weer toe. Ook schepen uit Italië zijn opnieuw welkom in Spaanse havens, aldus een regeringsblad.

De directe lijnen waren gestaakt vanwege de uitbraak van het coronavirus. Mensen die aankomen in Spanje moeten wel, net als andere bezoekers uit het buitenland, twee weken in isolatie zolang de noodtoestand van kracht blijft.

De Spaanse minister van Transport José Luis Ábalos kondigde maandag aan dat het toerisme naar Spanje vanaf eind juni weer op gang zal worden gebracht. De toeristische sector is goed voor 12 procent van de Spaanse economie. In Italië zijn maandag versoepelingen ingegaan van de strenge coronamaatregelen.
Spanje en Italië horen bij de zwaarst getroffen landen door de coronapandemie.

Lees ook: Gaan de grenzen tegen half juni weer open? Dit zijn de recentste ontwikkelingen in de vakantielanden (+)

Bekijk ook: Hotels heropenen in Spanje mét deze nieuwe coronamaatregelen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frankie Deygers

    Niet te begrijpen, gaan ze nu Corona bij elkaar invliegen. De twee ‘eestgetroffen landen. Zo zie je maar, alles voor het geld.

Lees meer