De drie verdachte medeplichtigen op een rijtje.
UNKNOWN De drie verdachte medeplichtigen op een rijtje.

Dochter laat gezin afslachten omdat ze niet op date mocht

In Texas wordt een zestienjarig meisje verdacht van medeplichtigheid aan de moord op haar moeder en twee broertjes. Aanleiding van de slachtpartij was meer dan waarschijnlijk een liefdeskwestie. Haar ouders hadden het niet op haar nieuwste vriendje begrepen en moesten daarom uit de weg geruimd worden. De vader kreeg een kogel in het hoofd, maar overleefde het gruwelijke gezinsdrama.

Huis in brand
Naast het meisje werden haar controversiële vriend en twee andere medeplichtigen opgepakt. "Ik wist dat Terry en Penny (de ouders; nvdr) haar vriendje niet konden luchten en haar wilden dwingen een einde te maken aan de relatie", verklaarde een van de buren achteraf. Na de moorden staken de daders het huis in brand.

Zingen op begrafenis
De slachtoffers werden verrast in hun slaap met geweerschoten en messteken. Vader Terry kreeg een kogel in zijn hoofd, maar slaagde er toch nog in naar zijn buren te kruipen en de politie te alarmeren. Hij ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. De geflipte dochter had meermaals laten verstaan dat ze dolgraag op de begrafenis van haar vader wilde zingen. (svm)

Lees meer