Exclusief voor abonnees

Donald Trump trekt campagne op gang en kan verkiezingen opnieuw winnen

Donald Trump heeft vandaag zijn herverkiezingscampagne op gang getrokken. Dat deed hij - uiteraard - met een stevige tweet. De Amerikaanse president maakt in 2020 wel degelijk kans om te winnen, maar enkel als de economie het goed blijft doen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • NATHALIE METTEPENNINGEN

    Dat Trump opnieuw president word is hier in de USA al bijna zeker, o ja de eerste grote rally werdt bijgewoond door bijna 100.000 mensen. Waarom omdat hij ervoor gezorgd heeft dat de mensen echt meer in pocket krijgen en de economie nog steeds optrekt, de illegalen aanpakt en zijn zakken niet vult op nek van de bevolking

  • RUDO VAN LEUVEN

    Loose-loose toestand geschapen door de dummy. De verminderde persoon- en bedrijfsbelasting werd gecompenseerd door hogere invoertaksen van goederen uit China. Als ze stoppen met invoeren wordt die taks geëlimineerd. Blijven ze invoeren, dan betaald de bevolking hogere prijzen.

Lees meer