2 De familie uit België was op vakantie in de provincie Erzincan.
Shutterstock De familie uit België was op vakantie in de provincie Erzincan.

Drama voor Belgische familie: kleuter (3) belandt op vakantie onder auto van grootvader

Bij een Belgische familie, die op vakantie is in Turkije, heeft zich een drama afgespeeld. Terwijl de grootvader (61) met zijn wagen manoeuvreerde, reed hij zijn eigen kleinzoon (3) aan. Die raakte levensgevaarlijk gewond.

De familie van B.K. (61) en zijn kleinzoon K.K. (3) waren volgens lokale media op vakantie in het dorp Baglar bij de stad Uzümlü. Die ligt in de provincie Erzincan in de regio Oost-Anatolië in Turkije. De grootvader nam gisterochtend zijn wagen om te vertrekken naar een gehucht enkele kilometers verderop. 

Maar bij het manoeuvreren met de wagen liep het mis. Hij reed zijn eigen kleinzoon aan. Die raakte levensgevaarlijk gewond. De hulpdiensten brachten de kleuter naar een ziekenhuis in de omgeving. Of hij intussen aan de beterhand is, is niet bekend.

2 Het dorp Baglar ligt in de provincie Erzincan in de regio Oost-Anatolië.
Maps4News Het dorp Baglar ligt in de provincie Erzincan in de regio Oost-Anatolië.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sisi Vanderlinden Marmo

    Rust zacht lieve Kiann

  • simone joris

    Verschrikkelijk,hopelijk komt alles goed.xxx

Lees meer