4
RV

Drie Belgen om het leven gekomen bij familiedrama in Zwitserland

Er zijn drie Belgen om het leven gekomen bij een familiedrama in Zwitserland. Dat meldt het Zwitserse persagentschap Keystone-ATS en is bevestigd door de politie. Het drama werd gisteravond ontdekt in het dorpje Apples, in de omgeving van het meer van Genève, maar zou al vroeger plaatsgevonden kunnen hebben.

Een buurman belde rond 21.45 uur de hulpdiensten. Er was al enkele dagen geen beweging meer te zien in het aangrenzende huis, wat hij niet normaal vond. De hulpdiensten zouden daarop de levenloze lichamen gevonden hebben van een koppel - een man en een vrouw - en een 13-jarig kind. 

Geen wapengeweld

De politie gaat uit van een gezinsdrama, melden lenouvelliste.ch en de krant Le Matin. De procureur van dienst heeft zich ter plaatse begeven. Onder zijn leiding startte een onderzoek naar de exacte omstandigheden van het drama. De autoriteiten hebben de grote middelen ingezet voor dat onderzoek. 

Volgens nieuwssite Blick zou het drama zich al enkele dagen geleden, vermoedelijk vorige week, hebben afgespeeld. Een precies tijdstip is nog niet bepaald. Hetzelfde geldt voor de precieze oorzaak, meldt Blick op basis van een politiebron.  Volgens de eerste elementen zou er geen sprake van wapengeweld zijn. Blick schreef ook dat het kind een jongen zou zijn.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

4
EPA
4
EPA
4 Het dorpje Apples in het kanton Vaud ligt in de buurt van het Lac Léman, het meer van Genève.
Blick Grafik Het dorpje Apples in het kanton Vaud ligt in de buurt van het Lac Léman, het meer van Genève.

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Diana De Wit

    Het onderzoek en autopsie zullen moeten uitmaken wat er precies gebeurd is! Tot de resultaten bekend zijn geen kritiek uiten aub!

  • gustaaf carpels

    Maak me steeds triestig en boos maar Wanneer iemand besluit dat het leven zonder hen ook geen toekomst bied aan hun kinderen gebeuren zulke drama's en is het voor ons onbegrijpelijk maar voor hen is het blijkbaar zo onmogelijk dat er maar 1 weg is veel sterkte aan de familie

Lees meer