Christopher Castillo overvalt bank tijdens eerste afspraakje.
North Attleborough Police Christopher Castillo overvalt bank tijdens eerste afspraakje.

Eerste date loopt faliekant af: vrouw komt terecht in gewapende bankoverval

En jij dacht dat jouw eerste date een ramp was? Dat is alleszins buiten het eerste afspraakje van Shelby Sampson (40) gerekend. De vrouw uit Attleboro Falls, Massachusetts, raakte tijdens haar ontmoeting met Christopher Castillo (33) betrokken bij een gewapende bankoverval.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen via een datingapp en besloten om af te spreken. Maar dat afspraakje liep niet helemaal van een leien dakje. Ze pikte haar date, Christopher Castillo, op bij hem thuis en reed nietsvermoedend een helse avond tegemoet. 

Date from hell

De dame rook geen argwaan toen hij vroeg om een korte stop te maken in de bank. Maar toen hij al rennend terugkwam, vermomd met een muts en zonnebril, voelde ze dat er iets niet helemaal klopte. Hij had bovendien een wapen en 1.000 dollar (zo’n 923 euro) cash bij zich en beval haar om weg te vluchten, wat ze ook deed. Toen ze de politielichten in de verte zag, verstijfde ze en stapte ze uit. Meteen het einde van een wel heel speciale eerste ontmoeting.

Schuldig

Christopher Castillo werd deze week schuldig bevonden aan de overval en veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, en twee jaar in the Bristol County House of Corrections (USA) voor agressief gedrag. 

De vrouw komt er gelukkig enkel met de schrik van af en zal in de toekomst twee keer nadenken vooraleer ze afspreekt met iemand die ze online leert kennen.

Lees meer in HLN+:

Winkelier achtervolgt overvaller die hem schedelbreuk sloeg

Overvallers doen zich voor als vrouw en lokken slachtoffers via datingapp

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer