Fan ramt per ongeluk vliegtuig van Angela Merkel

Een medewerker van de luchthaven van Dortmund heeft alvast een goed verhaal om later aan haar kleinkinderen te vertellen. Maandag reed ze per ongeluk in op het vliegtuig van Angela Merkel.

Op het vliegveld van Dortmund is het busje van een luchthavenmedewerker tegen het regeringstoestel van bondskanselier Angela Merkel aangereden. Kwade bedoelingen waren niet in het spel, zegt de Duitse krant Der Spiegel. Integendeel: de vrouw werd zo enthousiast toen ze het vliegtuig zag staan dat ze uit haar busje sprong om een foto te maken. Alleen vergat ze daarbij de handrem op te zetten. En dus bolde het busje tegen de neus van het vliegtuig, waardoor de hele voorruit aan diggelen lag. De schade aan het vliegtuig wordt nog onderzocht, maar vliegen zat er alvast niet meer in. Merkel, die op het moment van het incident niet aanwezig was, werd dan maar met een helikopter terug naar Berlijn gebracht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer