Gebuisde dochter moet met dit vernederende T-shirt naar school

Een Amerikaanse moeder heeft haar dochter publiekelijk vernederd door haar in een T-shirt met neerbuigende commentaar naar school te sturen. Melany Joyce Alexander (30) had het jonge meisje eerder ook al geslagen met een leren riem.

Reden? Ze had het aangedurfd om met 'buizen' naar huis te komen. Haar armen, nek, borstkas, rug en benen bleken na inspectie vol blauwe plekken te staan. De schooldirectie in Florida verwittigde de politie, die de brutale moeder prompt arresteerde.

Wat er dan zoal te lezen stond op het bewuste kledingstuk? "Ik ben overal voor gebuisd. Ik mag in de nabije toekomst geen liefje hebben, dus probeer het ook niet. Anders krijg ik weer zo'n rammeling zoals vorige nacht. Ik mag ook geen vrienden meer hebben tot ik weer geslaagd ben. Dus rot allemaal op, tenzij je me wil helpen dit doel te bereiken. Frietjes eten en de gezellige uithangen zit er niet meer in, want ik weet waarom mijn ouders me naar school sturen. Ik besef nu het belang van onderwijs. Ik zal leren. Ik zal naar mijn leerkrachten luisteren en altijd respect tonen. Ik moet dit allemaal doen omdat ik nu faal... Mijn sociaal leven is te druk. Wil je mijn vriend worden? Help mij dan door dat net NIET te doen." PS: let daarbij ook op de joekel van de spellingsfout die de moeder zelf maakte (aloud in plaats van allowed; nvdr).

Op school greep de directie onmiddellijk in. Alexander weigerde in eerste instantie de feiten te bekennen, maar ging even later toch door de knieën. De moeder heeft ook nog vier zonen en één andere dochter.

2 Melany Joyce Alexander.
Kos Melany Joyce Alexander.
2
Facebook

Lees meer