REUTERS

Grote elektriciteitspanne in Disneyland: “Bezoekers zijn ontevreden, de spanning stijgt”

Disneyland Parijs heeft een hele tijd met een grote elektriciteitspanne gekampt. De meeste attracties werkten niet meer, wat tot grote frustraties leidde bij de bezoekers van het park. Na twee uur lijkt het euvel nu toch hersteld te zijn.

“Sinds deze ochtend ligt alles in panne. En dat op de feestdag van de Federatie Wallonië-Brussel”, het stikt hier van de Belgen. De bezoekers zijn ontevreden, de spanning stijgt”, getuigt Bastien.

“Vakantie nemen, vier uur onderweg, 30 euro parking en dan op geen enkele attractie kunnen... Bedankt Disney”, voegt Sabine toe.

“In dit deel van het park werken maar twee attracties en daar staan nu natuurlijk enorme wachtrijen. Het zou om een technisch probleem gaan, maar voor de rest krijgen we geen uitleg. We betalen geen honderden -ja, zelfs duizenden euro’s- om dan niets te kunnen doen”, besluit Morgane.

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick Ollivier

    Puur pech. Disneyland kan er niks aan doen. Frustrerende, dat wel, maar van waar komt die panne ? Het kan overal gebeuren, Plopsaland,Walibi,Bellewaerde,Bobejanland, enz....

  • Lecocq Daniel

    Een federaal feest en de mensen gaan dat in het buitenland vieren?

Lees meer