4 President Donald Trump.
Photo News President Donald Trump.

Exclusief voor abonnees

Het is niet allemaal Trumps schuld: de drie kampen in het Witte Huis die coronabeleid tot een chaos maakten

Donald Trump krijgt lijn noch logica in zijn coronabeleid. En dat is niet alleen zijn eigen schuld. Ja, hij is een koppigaard die van niemand raad aanvaardt en altijd vindt dat hij zelf de slimste is. Maar hij wordt ook heen en weer geslingerd door de tegenstrijdige agenda’s rondom hem.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • HUGO COOLSAET

    Hij is de president van de VS, heeft hij zelf gezegd, en hij beslist over de cultuur binnen zijn bevoegdheden.

  • ivan de ridder

    Trump is het hoofd van de federale overheid en dus de eindverantwoordelijke voor de verdeling van hulpmiddelen over de verschillende staten, en de organisatie van de overheidsdiensten (CDC). Hij zit al 3 jaar op zijn zetel en heeft nul voorbereidingen getroffen voor dit mogelijk rampscenario, wss omdat zijn voorganger plannen achtergelaten had. Nul excuses, als hij er niet mee akkoord was, had hij maar een EIGEN en beter plan moeten uitwerken.

Lees meer