Hond haalt chips voor baasje dat in quarantaine zit
Antonio Muñoz Facebook Hond haalt chips voor baasje dat in quarantaine zit

Hond haalt chips voor baasje dat in quarantaine zit

“Dag 3 van de quarantaine en ik mis mijn Cheetos”, schreef de Mexicaanse Antonio op zijn facebookpagina. Gelukkig ging zijn hond Chokis op stap naar de lokale supermarkt om een zakje Cheetos voor zijn baasje te halen. De post werd bijna 250.000 keer gedeeld op Facebook.

Antonio Muñoz en zijn hond Chokis zijn onafscheidelijk. Wegens het coronavirus mag de jongeman zijn huis niet meer uit. Aangezien hij zoveel zin had in een zak Cheetos zat er maar een ding op, zijn hond naar de dichtstbijzijnde supermarkt sturen, aan de overkant van de straat.

Briefje en wat geld

Chokis kreeg voor het uitje wat geld en een briefje mee: “Hallo meneer in de winkel, wil je mijn hond oranje, geen rode, Cheetos meegeven. Hierbij ook 20 dollar (18,50 euro). Als je niet goed zorgt voor mijn hond, zal hij je bijten. Groetjes van de buur aan de overkant van de straat”.

“In het begin was hij zenuwachtig, ondertussen heeft hij het traject al drie keer gelopen, een fluitje van een cent”, besluit Antonio.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer