De Duitse politie had in de voorbijgaande dagen de foto van het vermist meisje herkenbaar verspreid. De minderjarige is inmiddels terecht.
rv De Duitse politie had in de voorbijgaande dagen de foto van het vermist meisje herkenbaar verspreid. De minderjarige is inmiddels terecht.

Hoogzwanger 14-jarig meisje vlucht uit verloskamer

Een hoogzwanger meisje (14) dat maandagavond vluchtte uit de verloskamer van een ziekenhuis in de westelijke Duitse stad Aken, is terecht. Agenten troffen de tiener genaamd Laura gisteravond laat aan in een appartement in Bergheim, zo’n zestig kilometer verder.

Volgens een politiewoordvoerder verkeert ze in goede gezondheid en is ze vooralsnog niet bevallen. De agenten troffen in het appartement geen sporen aan die wijzen op een heimelijke bevalling.

De politie vroeg de tiener om met hen mee te gaan, iets waar ze heeft mee ingestemd. De Duitse politie had de voorgaande dagen de foto van de vermiste minderjarige herkenbaar verspreid. Of Laura bij haar vriendje verbleef, wil de politie niet bevestigen.

Agenten hebben de vrouw opnieuw naar de materniteit gebracht. Of haar baby inmiddels ter wereld is gekomen, wil het ziekenhuis niet bevestigen. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yvan Lindekens

    Tienerzwangerschappen zijn een probleem. Op het vasteland valt het nog mee, maar in het VK is het een plaag en na de brexit zal het er niet op verbeteren. Dat Duitse meisje is niet de regel, wel de uitzondering, gelukkig.

  • Joske Zeeuw

    14 jarig meisje een vrouw noemen?

Lees meer