Huiveringwekkend: attractie in India komt los en valt 6 meter naar beneden, minstens 2 doden

Een bezoek aan een pretpark in Ahmedabad, in India, liep gisteren voor 31 mensen helemaal fout af. Ze zaten op de ‘Discovery’ attractie, waarbij een soort platform van links naar rechts slingert. Wanneer het platform zo’n zes meter boven de grond hangt, knakt één van de kabels en crasht het platform tegen een paal waarna het naar beneden valt. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Iedereen werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg de gewonden er aan toe zijn, is nog niet geweten. Zeker twee mensen overleefden de val niet. Volgens het pretpark waren er vooral jonge mensen aanwezig gisteren. De slachtoffers zijn jonge twingers. Hoe het kan dat de attractie los kwam, wordt nog onderzocht door de politie.

rv

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elke De Vlieger

    De attracties die hier in de parken afgekeurd worden omdat ze niet meer aan onze strenge veiligheidsregels voldoen, worden verkocht aan het buitenland. En dan helaas gebeuren dit soort ongelukken.

  • Kevin Beskes

    Fred Sem Geloof dat jij terug naar school moet! Iets tegen China toevallig? 80% van de spullen in jouw huis komt uit China. Bevolking mag dan niet zo rijk zijn als ons het land is immens rijk en ver zijn tijd vooruit! Maar als jij beter staal kunt maken ben ik heel benieuwd!

Lees meer