3
AFP

Indiase politie doet gruwelijke ontdekking: lichamen van 11 gezinsleden aangetroffen in New Delhi

In een huis in de Indiase hoofdstad New Delhi zijn zondagmorgen vroeg de stoffelijke resten van elf leden van een familie gevonden. Tien lichamen waren geblinddoekt en hingen aan een metalen gaas-plafond in een open ruimte. Het lijk van een oudere vrouw bevond zich in een kamer, aldus de politie.

De stoffelijke resten zijn van zeven vrouwen en vier mannen van eenzelfde familie, wonend in een huis met twee verdiepingen in de regio Buran in het noorden van Delhi. Drie van de lichamen waren jongeren. 

Commissaris Rajesh Khurana van de politie zei dat er een lijkschouwing komt en dat alle onderzoekspistes open liggen. De politie wou niet zeggen of de familieleden al of niet zichzelf van het leven hadden beroofd, wel is geen afscheidsbrief gevonden.

Twee van de mannen waren broers, een timmerman en een kruidenier. Zij runden hun zaken op dezelfde plek als waar zij al meer dan twee decennia leefden. De oudere vrouw was hun moeder, de anderen waren hun zus, vrouwen en kinderen.

Buren vertelden dat er geen stress was in de familie en dat het ging om "aardige en vriendelijke mensen". 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

3
AFP
3
EPA

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    "Anderen lagen geblinddoekt op de grond met vastgebonden armen en benen." Dezen lijken mij alvast geen zelfmoord gepleegd te hebben.

  • Fons Baert

    Vastgebonden armen en benen? En dan zelfmoord? Lijkt mij eerder een afrekening. En corrupte politie.

Lees meer