Rv

Indrukwekkende beelden: gigantisch vuurwerk barst los door brand in opslagplaats voor vuurpijlen

In de Russische stad Sint-Petersburg is brand uitgebroken in een opslagplaats met vuurwerk. Berichten over gewonden zijn er voorlopig niet, aldus de autoriteiten. Vuurwerkpijlen die door de brand ontploffen of wegvliegen, bemoeilijken de bluswerken. Meer dan 80 brandweerlieden worden ingezet. Wat de brand veroorzaakte, is nog niet duidelijk.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In oktober was het in een vuurwerkfabriek in Sint-Petersburg ook al tot een explosie gekomen. Verschillende mensen kwamen toen om. Een deel van de fabriek stortte in. Toen werd de oorzaak gezocht bij gebrekkige veiligheidsmaatregelen. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Cuypers

    Doet me denken aan Enschede !

  • Wim Dhondt

    Mooi maar een beetje te vroeg. Hopelijk geen slachtoffers en hebben ze hun lesje geleerd: vuurwerk is gevaarlijk: omzichtigheid is geboden bij stockage en manipulatie.

Lees meer