Gianluca Vacchi werkte twintig jaar in het familiebedrijf maar besloot toen van het leven te gaan genieten.
Instagram Gianluca Vacchi Gianluca Vacchi werkte twintig jaar in het familiebedrijf maar besloot toen van het leven te gaan genieten.

Italiaanse playboy zit diep in de schulden en iedereen lacht zich een breuk

Een Italiaanse playboy die op het internet graag opschept met zijn luxueuze levensstijl is diep in de schulden beland en op sociale media maken heel wat mensen zich daar vrolijk om. Schuldeisers hebben beslag gelegd op het geliefde yacht en de huizen van Gianluca Vacchi en op medelijden van zijn 11 miljoen volgers op Instagram hoeft de 50-jarige niet te rekenen.

Volgens de krant Quotidiano Nazionale eisen banken de terugbetaling van 10,5 miljoen dollar en werden naast zijn yacht en huizen ook zijn aandeel in een golfterrein in de buurt van Bologna geconfisqueerd.

Levensgenieter
Vacchi is de ergenaam van een industrieel en werkte twintig jaar in het familiebedrijf maar besloot toen van het leven te gaan genieten. Op sociale media geeft hij een inkijk in zijn luxeleventje met zijn favoriete hashtag: #enjoy. Hij schreef zelfs een boek over zichzelf en zijn pleziertjes. Nadat een video opdook waarop hij danst met zijn vriendin, werd hij een ster op sociale media. Binnenkort brengt hij een single uit.

5 miljoen per jaar
Dat volstond allemaal niet om zijn rekeningen te betalen en om die reden krijgt hij nu de wind van voren op sociale media. Hij laat het niet aan zijn hart komen en stelt dat hij "slechts een kleine schuld" heeft in vergelijking met het fortuin van de familiezaak IMA, een multinational met belangen in de verpakkings- en farmaceutische industrie.

Zijn aandelen daarin leveren hem echter 'slechts' 5 miljoen euro per jaar op en dat lijkt niet te volstaan om zijn buitensporige levensstijl aan te houden.

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

521.2k Likes, 6,884 Comments - Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Instagram: "Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..❤ #gvlifestyle @gutierrezary..."

Serendipity... @gutierrezary

573.6k Likes, 5,075 Comments - Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Instagram: "Serendipity... @gutierrezary"

Floating breakfast... @regnumcarya @effek #gvlifestyle

653.5k Likes, 15.9k Comments - Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Instagram: "Floating breakfast... @regnumcarya @effek #gvlifestyle"

30 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • MrsH

    Hij heeft het toch maar gehad!! Lol!

  • Najima

    Voor een opa van 50 jaar heeft hij toch een prachtige lichaam.

Lees meer