5 John McCain en zijn vrouw Cindy worden overladen met confetti na zijn speech in het stadhuis van New Hampshire op 30 januari 2000.
AP John McCain en zijn vrouw Cindy worden overladen met confetti na zijn speech in het stadhuis van New Hampshire op 30 januari 2000.

Exclusief voor abonnees

John McCain: een vaderlandslievende dwarsligger

De Amerikaanse senator John McCain is zaterdag op 81-jarige leeftijd thuis in Arizona overleden. De Republikeinse politicus, die geregeld stevige kritiek had op president Donald Trump en met de Democraten mee stemde, was al geruime tijd ernstig ziek. Hij besloot onlangs zich niet meer te laten behandelen tegen kanker.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Van Overveldt

    McCain is helemaal niet de volksheld waarmede hij graag uitpakt (lees gewoon de commentaren van zijn medegevangenen) Op politiek vlak is hij steeds een "tweezak" geweest, stemt zowel mee met de tegenpartij, als het het goed uitkom, als met zijn eigen partij....

  • Johan Van Biesen

    Een schijnheilige warmongerer en een fraud, dat is de waarheid, no hero, sorry.

Lees meer