De Will Rogers World Airport in Oklahoma City. Archieffoto.
ap De Will Rogers World Airport in Oklahoma City. Archieffoto.

Jongen (16) breekt beide benen bij politieachtervolging op luchthaven

Een Amerikaanse tiener heeft op het vliegveld van Oklahoma City beide benen gebroken, toen hij op de vlucht sloeg voor de politie. Tijdens de achtervolging sprong de jongen van het dak van de terminal in een poging om aan zijn achtervolgers te ontkomen.

Volgens de politie was de 16-jarige jongen vanuit Houston naar Oklahoma gevlogen, maar werd hij gezocht wegens een inbraak. Toen hij uit het vliegtuig stapte, zag hij de politie op zich afkomen met een arrestatiebevel. De jongen aarzelde geen moment en vluchtte door een zijdeur, zo meldt het Amerikaanse persbureau AP. Met de politie op zijn hielen rende hij naar het dak van de terminal, waar hij niet meer verder kon. Bij de sprong van de terminal brak hij beide benen.

De jongen kon vervolgens alsnog worden gearresteerd en is naar het ziekenhuis in Oklahoma City gebracht.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mark De vos

    Was weer een groot licht blijkbaar.

Lees meer