Het was de vader van de jongen die de opmerkelijke foto op Twitter deelde.
Twitter/@hurtado_alvardo Het was de vader van de jongen die de opmerkelijke foto op Twitter deelde.

Jongen even hoog als snuit BMW: onmogelijk dat bestuurder hem ziet

Een vader heeft een opmerkelijke foto op Twitter gedeeld: zijn zoon meet 1m15 en komt zo net niet boven de snuit van een BMW X7 uit. De bestuurder zou zo de jongen onmogelijk kunnen zien, stelt de vader. De foto gaat viraal.

De man was met zijn zoon op stap in het Oostenrijkse hoofdstad Wenen, toen hij op het opmerkelijke tafereel stuitte. Zijn zoon, die 1,15 meter meet, is niet groter dan de snuit van de nieuwe BMW X7. De vader was zo verbaasd dat hij het beeld onmiddellijk op Twitter plaatste. Hij stelt zich vragen bij de veiligheid: “vanop de bestuurdersstoel kunnen alleen grote mensen het kind zien.”

Op Twitter zijn de reacties verdeeld. Aan de ene kant klinkt bezorgdheid over de veiligheid van kinderen op straat, maar aan de andere kant wijzen twitteraars op het vernieuwde beveiligingssysteem van de BMW. Volgens hen zou het alarmsysteem de bestuurder op tijd waarschuwen voor andere gebruikers op de baan.

97 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Freddy De Vos

    Daarom dat men defensief moet rijden! Namelijk goed kijken en focussen op wat er kan gebeuren!

  • Geert Vaelen

    Dan had ie zo'n grote auto niet moeten kopen. Er zijn zoveel andere voertuigen zoals vrachtwagens waarbij die jongen ook niet te zien is als ie er vlak tegen staat. Wat wil die vent nu? Dat al die voertuigen geband worden of wat? Leer uwe zoon dat ie niet vlak of achter voor een voertuig gaat staan als de motor draait, dan is er geen probleem. En als ie horizontaal over de motorkap kijkt, is meneer te klein want dan steekt alleen zijne neus boven het stuur uit en is die auto niet geschikt.

Lees meer