Thinkstock

Jongetje op Bahama's ontsnapt nipt aan school haaien

Een jongetje dat aan een strand op de Bahama's een plons in het water deed, is nipt ontsnapt aan vier haaien die zijn kant opzwommen. Een man filmde het incident met een dronecamera. Hij riep naar de jongen dat hij meteen uit het water moest.

Het was Artem Tkachenko die zijn drone lanceerde om vanuit de lucht fabuleuze beelden te schieten van de natuurpracht van de Bahama's. Hij kreeg de kleine jongen in het vizier, die in het ondiepe, heldere water sprong. Maar Tkachenko zag ook hoe een school van vier haaien het kind omsingelden. Hij bleef filmen, maar schreeuwde de jongen toe zich uit het water te reppen. Dat gebeurde ook. Het ventje bleef ongedeerd.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • didier de coster

    daaraan zie je dat haaien niet altijd aanvallen , kerel wel dik gelukske

  • Jean-Pierre Vercruysse

    Aan die kanten in de Caraïben is een zekere voorzichtigheid gewenst, ondanks dat er niet zoveel incidenten zijn op zichzelf. Velen stranden hebben wel een veiligheidzone waar je kunt zwemmen zonder gevaar.

Lees meer