Een skilift in Winterberg.
shutterstock Een skilift in Winterberg.

Exclusief voor abonnees

Jordy (21) zag hoe vader zijn dochtertje moest loslaten uit skilift: “Zoiets wil ik nooit meer zien”

Het ongeluk waarbij een Nederlands meisje (9) vorig weekend zwaargewond raakte nadat ze uit een skilift viel in het Duitse Winterberg heeft op toeristen een onuitwisbare indruk achtergelaten. De 21-jarige Jordy was samen met zijn broertje en ouders in de buurt aan het wintersporten toen het dramatische moment plaatsvond. “Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en hoop zoiets ook nooit meer van mijn leven te zien.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kurt Dams

    Vorig jaar daar net het zelfde zien gebeuren. Een leerling van de skischool lieten ze alleen met een lift(zetel)vertrekken, bij het op stappen is het fout gelopen en hij hing daar te bengelen. We maakten de man die de lift bediende er attent op dat er een probleem was, maar die had het nog niet direct door, na enkele seconde stopte hij de lift, en liet deze achteruit draaien. Zo konden we met een paar mensen de jongen ondersteunen en er uit halen.

Lees meer